Job Copywriter

Acasă / Cariere / Copywriter

Ești pasionat de puterea cuvintelor și ai o abilitate unică de a transforma idei în povești captivante? Poți să găsești magia în fiecare frază și să creezi conținut care să rămână în mintea cititorilor? Dacă știi cum să jonglezi cu cuvintele și să creezi emoții prin text, atunci suntem pe aceeași lungime de undă. Hai să explorăm împreună lumea fascinantă a copywritingului creativ!

Ești un magician al cuvintelor și știi mereu unde să pui virgula?

Imaginează-ți că ai ocazia să îți folosești creativitatea pentru a da viață conținutului divers și captivant. În calitate de Copywriter în echipa noastră, vei avea responsabilitatea de a comunica mesajele brandurilor într-un mod unic și memorabil. De la sloganuri care se lipesc de minte până la articole care educă și inspiră, vei fi arhitectul cuvintelor în fiecare proiect.

Ce ne face să credem că ești următorul nostru Copywriter

Ai Abilitatea De A Așeza Cuvintele În Ordinea Perfectă Pentru A Crea Impact Și A Transmite Emoții Puternice.
Ai abilitatea de a așeza cuvintele în ordinea perfectă pentru a crea impact și a transmite emoții puternice.
Nu Doar Găsești Soluții Ingenioase, Ci Aduci O Perspectivă Fresh Și Unică În Fiecare Proiect. Ideile Tale Nu Au Limite, Iar Cuvintele Tale Dansează În Moduri Surprinzătoare.
Nu doar găsești soluții ingenioase, ci aduci o perspectivă fresh și unică în fiecare proiect. Ideile tale nu au limite, iar cuvintele tale dansează în moduri surprinzătoare.
Înainte De A Scrie Prima Literă, Investești Timp În A Înțelege Esența Și Valorile Fiecărui Brand Pentru A Transpune Corect Personalitatea Acestuia În Cuvinte.
Înainte de a scrie prima literă, investești timp în a înțelege esența și valorile fiecărui brand pentru a transpune corect personalitatea acestuia în cuvinte.
Lucrezi Îndeaproape Cu Colegii Din Diverse Departamente Pentru A Înțelege Obiectivele Și A Livra Conținutul Potrivit. Feedback-Ul Constructiv Este Pentru Tine O Oportunitate De Creștere.
Lucrezi îndeaproape cu colegii din diverse departamente pentru a înțelege obiectivele și a livra conținutul potrivit. Feedback-ul constructiv este pentru tine o oportunitate de creștere.
Industria Se Schimbă Constant, Iar Tu Ești Nerăbdător Să Fii Mereu La Curent Cu Ultimele Tendințe În Copywriting Și Să Îți Dezvolți Abilitățile În Permanență.
Industria se schimbă constant, iar tu ești nerăbdător să fii mereu la curent cu ultimele tendințe în copywriting și să îți dezvolți abilitățile în permanență.
Ești Dornic Să Explorezi Subiecte Noi, Să Te Pui În Pielea Cititorului Și Să Creezi Conținut Relevant Și Interesant Pentru Audiența Țintă.
Ești dornic să explorezi subiecte noi, să te pui în pielea cititorului și să creezi conținut relevant și interesant pentru audiența țintă.
Copywriter

Ce vei face în echipa noastră

În cadrul echipei noastre, vei fi mâna creativă care dă viață conceptelor. Vei scrie copy pentru diverse canale, de la site-uri web și bloguri până la postări pe rețelele sociale și materiale promoționale. Vei colabora strâns cu designerii pentru a crea pachete de conținut coerente și captivante.

Ce găsești la noi

Lemon Ice Agency încurajează explorarea și inovația în fiecare proiect. Suntem pasionați de idei neconvenționale și suntem dedicați să aducem valoare reală clienților noștri prin conținutul pe care îl creăm. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă care crede în puterea poveștilor bine scrise, așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre tine.

Dacă acest rol de Copywriter sună ca o oportunitate pe care o cauți, te îndemnăm să completezi formularul de mai jos. Vrem să cunoaștem mai multe despre tine și să descoperim împreună cum putem să creăm povești memorabile.

Trimite-ne CV-ul tău

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂