Servicii de promovare Pinterest – soluția ideală pentru a-ți crește afacerea în Social Media

Dacă îți dorești să-ți mărești vizibilitatea și să atragi mai mulți clienți, Pinterest este platforma ideală pentru tine. Cu peste 450 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume, prin această platformă te putem ajuta să-ți promovezi afacerea într-un mod unic și captivant. Unul dintre obiectivele noastre în ceea ce privește campaniile pe Pinterest este să optimizăm imaginile pentru motoarele de căutare.

„Ămm, și ce înseamnă asta?” te-ai putea întreba. Ei bine, obiectivul este să facem imaginile să ajungă în topul căutărilor pe Google Images, motor de căutare foarte folosit în domenii precum fashion, food, design interior și imobiliare. LaProvincia și Puiul Vegetarian sunt doi dintre clienții noștri pentru care am aplicat cu succes această strategie.
Promovare Pinterest

Prin promovarea pe Pinterest, creăm strategii optime

și te ajutăm să-ți crești traficul pe site și să-ți faci cunoscut business-ul.

Pinterest este o platformă vizuală care se concentrează pe imagini și videoclipuri atractive, care îți pot aduce multiple avantaje în promovarea afacerii tale. Echipa agenției noastre este gata să-ți creeze imagini, panouri și pinuri în care produsele și serviciile tale să fie prezentate într-un mod captivant și estetic, așa că este ocazia perfectă să le arăți oamenilor că afacerea ta este trendy și în pas cu noile tendințe. 

În România există peste 2,75 de milioane de utilizatori ai acestei rețele. Așa că a venit timpul să profităm din plin de aceste cifre și să obținem noi clienți. Folosește potențialul Pinterest și bucură-te de rezultatele extraordinare pe care le poate aduce business-ului tău.

Let's do it!

De ce brandul tău trebuie să fie și pe Pinterest?

Pinterest este cunoscut pentru funcționalitatea sa de căutare avansată. Utilizatorii pot explora și descoperi conținut relevant prin intermediul unor cuvinte cheie specifice și al categoriilor tematice. Îți vom optimiza conținutul cu ajutorul unor cuvinte cheie relevante, pentru a fi găsit rapid și ușor de către publicul tău țintă.

Utilizatorii Pinterest sunt în căutare de inspirație și idei bune, ceea ce face ca afacerea ta să se potrivească perfect în acest mediu. Prin intermediul imaginilor și videoclipurilor de calitate, poți crea o prezență memorabilă și să te diferențiezi de concurență.

Totodată, acest tip de material este indexat rapid și eficient în motoarele de căutare, ceea ce ajută la o bună optimizare SEO a site-ului afacerii tale. 

Promovare Pinterest

5 motive pentru care brandul tău trebuie să fie și pe Pinterest

1.  Indexare eficientă a imaginilor în motoarele de căutare
2.  Targetarea precisă a publicului țintă
3.  Generare de trafic neașteptat
4.  Interacțiuni crescute
5.  Redirecționarea traficului spre website

Ce îți oferă agenția noastră de marketing digital într-o campanie pe Pinterest

Lemonauții Promovează Branduri Pe Pinterest Prin Strategii Eficiente, Care Aduc Rezultate

Lemonauții promovează branduri pe Pinterest prin strategii eficiente, care aduc rezultate

Suntem convinși că și ție ți s-a întâmplat de multe ori să navighezi pe Pinterest, să dai click pe ceva ce ți-a atras atenția, cum ar fi bannerul unui articol, și să descoperi informația sau serviciile de care aveai nevoie. Poate că ai un întreg panou salvat cu astfel de pinuri. Dacă nu, îți recomandăm să-ți faci, e chiar fun.

Ce ai zice dacă și afacerea ta ar deveni soluția pe care oamenii să o descopere simplu și ușor prin intermediul acestei platforme? Îți place ideea, dar nu știi de unde să începi și cum s-o implementezi? Tocmai de aceea suntem aici, pentru a te ajuta cu toate serviciile de care ai nevoie pentru o promovare pe Pinterest ca la carte.

Folosim O Strategie Adoptată De Optimizare Seo Și Keywords

Folosim o strategie adoptată de optimizare SEO și keywords

Pinterest este o sursă excelentă de trafic către site-ul tău sau alte canale de vânzare online. Noi, la Lemon Ice Agency, folosim Pinterest în mod strategic, direcționând utilizatorii către paginile tale de produse sau servicii, ceea ce crește șansele de conversie și de generare de venituri. We like to squeeze lemons until we get lemonade.

Pinterest oferă instrumente puternice pentru a-ți defini publicul țintă și a livra conținutul potrivit acestuia. Utilizăm strategii de targetare în funcție de factori precum interese, date demografice și comportamentale pentru a ajunge la potențialii urmăritori interesați de produsele sau serviciile tale. 

Promovarea Pe Termen Lung Este Cheia Succesului Pe Pinterest

Promovarea pe termen lung este cheia succesului pe Pinterest

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Pinterest este că postările tale au o durată de viață lungă. Imaginile și videoclipurile tale pot fi salvate și distribuite de către utilizatori pentru a fi descoperite și la o distanță considerabilă de timp, multe dintre ele ajungând chiar virale. Astfel, afacerea ta continuă să fie vizibilă și să genereze trafic către site-ul tău.

Pe lângă promovarea directă a produselor sau serviciilor tale, Pinterest îți oferă o oportunitate de a te conecta cu comunitatea ta. Poți să te implici în grupuri și să participi la discuții, ceea ce îți sporește vizibilitatea și credibilitatea în domeniul tău de activitate. La urma urmei, scopul nostru este să te ajutăm să devii lider de piață. The sky’s the limit.

Îți Creăm Videoclipuri Și Imagini Atractive, De Înaltă Calitate

Îți creăm videoclipuri și imagini atractive, de înaltă calitate

Utilizatorii Pinterest sunt în căutare de inspirație și idei bune, ceea ce face ca afacerea ta să se potrivească perfect în acest mediu.

Prin intermediul imaginilor și videoclipurilor de calitate, poți crea o prezență memorabilă și să te diferențiezi de concurență.

Totodată, acest tip de material este indexat rapid și eficient în motoarele de căutare, ceea ce ajută la o bună optimizare SEO a site-ului afacerii tale.

Analize Și Măsurarea Performanței

Analize și măsurarea performanței

Pinterest este o platformă care nu oferă doar o colecție bogată de idei și inspirație vizuală, ci vine și cu instrumente analitice puternice, care îți furnizează informații valoroase despre performanța campaniilor tale. Prin intermediul acestor instrumente putem monitoriza diferite aspecte, precum engagement-ul, vizualizările și click-urile obținute de conținutul tău. Aceste date sunt extrem de importante pentru a optimiza strategiile de promovare și pentru a obține rezultate mai bune în viitor. Prin înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu conținutul, putem lua decizii informate și putem ajusta campaniile în funcție de preferințele și comportamentul publicului tău. Astfel, putem crește eficiența și impactul mesajelor tale, atrăgând mai multe persoane interesate și generând rezultate mai bune în ceea ce privește promovarea produselor, serviciilor sau ideilor tale pe platforma Pinterest.

Promovare Pinterest

Rezultatele campaniilor Pinterest se măsoară în: 

  • Urmăriri: Publicitatea pe Pinterest te aduce în faţa clienţilor interesaţi de o soluţie.
  • Vizibilitate: Mesajele publicate pe Pinterest pot fi salvate atât de mult încât ajung virale.
  • Feedback: Feedback-ul industriei este deja pe Pinterest, tu eşti acolo ca să oferi soluţii suplimentare.
  • Abonaţi: Urmăritorii tăi de pe Pinterest sunt interesaţi să vadă mai multe despre tine.
  • Conversii: Poţi afla cât de des a apărut o postare pe Pinterest şi câţi urmăritori au mers mai departe către site-ul tău.
Promovare Pinterest

Promovează-ți brandul și crește-ți comunitatea pe Pinterest cu serviciile Lemon Ice Agency

Postările pe Pinterest au alte trăsături în comparație cu celelalte rețele sociale, aşa că ai nevoie de profesionişti care pot adapta corect mesajul brandului tău pentru această platformă. LaProvincia este unul dintre clienții pentru care facem promovare pe această platformă.

Tot ce ştiai despre postările pentru alte reţele sociale nu se aplică pe Pinterest. Conţinutul pe care îl publicăm pe platformă este adaptat cerinţelor şi întotdeauna plăcut de privit. La urma urmei, știi cum se spune: prima impresie contează!

Marketingul pe Pinterest presupune reguli diferite după care „joci”, dar şi un plan de promovare atent organizat, astfel încât să ducă la împlinirea obiectivelor pe termen scurt şi lung. 

Scrie-ne aici pentru a-ți crea strategia de promovare pe Pinterest

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂