Graphic Design

Arta digitala pe care o numim graphic design de comunicare se bazeaza pe o strategie ce se concentreaza pe relatia dintre oferta brand-ulului și oamenii ce o folosesc. Sau pur și simplu dichis.

Graphic Design, serviciul definit ca “Inspirație și creație!”

Graphic Design-ul reprezintă un element esențial în cadrul dezvoltării unui business în mediul online. Deoarece are rolul de a deține detaliile grafice precum imagini, fonturi și culori, el reprezintă succesul proiectului și al business-ului clientului. Partea cea mai importantă în procesul de creație al unui site web este constituită de Web Design.

Graphic Design-ul dă viață brandului tău!

Un web designer se caracterizează prin profesionalism și prin aptitudini în a compune o logică vizuală și în a crea stabilitate între impresia vizuală și mesaj. Ca și in fashion, stilurile grafice se schimbă periodic și este important ca brandul tău să “fie la modă” așa cum este important ca tu să porți haine de sezon.

7 principii pe care funcționează un winning design

1. Scopul 

Un graphic design corect satisface întotdeauna nevoile targetului. Vizitatorii caută informații, interacțiune sau caută să relaționeze cu brandul. Fiecare pagină din website, de exemplu, trebuie să aibă un scop clar și să îndeplinească un scop clar în cel mai folositor mod posibil.

2. Comunicarea 

Publicul are nevoie să găsească informația rapid, de aceea este esențială comunicarea rapidă, obiectivă și ușor de digerat. Câteva tactici efective ce trebuie incluse în graphic design sunt: organizarea informației în headline-uri și subheadline-uri, folosirea structurii în liste în loc de fraze lungi.

3. Culoarea

O paletă de culori corectă poate maximiza experiența. Unde culorile complementare pot aduce armonia, cele contrastante pentru text și fundal fac textul mai ușor de citit. Culorile vibrante, pe de altă parte, crează emoția și trebuie folosite cumpătat (butoane, call to action).

4. Imaginile 

O imagine valorează cât 1000 de cuvinte și alegerea corectă a acesteia ajută la poziționarea brandului în conexiunea cu publicul țintă.

5. Navigația 

Mobilitatea oferită vizitatorului pentru a naviga și a găsi rapid informația pe un website sau pe un magazin online. Câteva tactici pentru o navigație eficientă include ierarhia logică a paginilor, breadcrumbs, butoanele și regula de 3 click-uri ce înseamnă că vizitatorul va putea găsi înformația căutată în mai puțin de 3 click-uri, altfel riscul de a pleca din site este maxim.

6. Layout-ul grid 

Plasarea conținutului haotic intr-un vizual grafic poate confuza privitorul, ceea ce face ca experiența acestuia să fie neplăcută, iar conversia nulă. Layout-ul grid împărțit în secțiuni și coloane aduc un user experience mai bun și propulsează design-ul către un look mai atractiv.

7. Vizibilitatea mobile 

Este cunoscut faptul că un website sau un shop online este vizionat de pe mai multe dispozitive cu rezoluții diferite (desktop, tabletă sau smartphone), ceea ce sugerează faptul că un website trebuie să fie responsive sau ‘mobile friendly’, cum ne place sa spunem.

Ai nevoie de graphic design?

DA!
OUR CLIENTS