Promovare și Comunicare direct în zona de relaxare business - LinkedIn 

Atunci când alegi pe ce platformă de Social Media comunică un brand, alegi și o bună parte din identitate, dar și din clienți. Iar dacă ești în căutare de clienți, parteneri de afaceri, angajați și colaboratori, contactează-ne ca să stabilim o strategie adaptată de promovare pe LinkedIn.
Promovare Linkedin

De ce sunt eficiente campaniile
de promovare pe LinkedIn
 

La început de relație este bine să arăți ce poți să oferi și e indicat să o faci cât mai bine dacă vrei ca ambele părți să fie mulțumite și să obțină rezultate. În mediul afacerilor, competiția e acerbă și fiecare zi poate să aducă o nouă relație, iar cu cât mai multe relații de tip win-win, cu atât mai bine. Sau, mai pe scurt, trebuie să arăți cât mai des că you know and mean business ori afacerea ta va rămâne în urmă. 

Atunci când un brand este prezent pe LinkedIn și comunică adaptat domeniului în care activează, atrage clienți, colaboratori, parteneri, angajați. Aceasta este platforma pe care se duc cele mai grele, dar și subtile meciuri, iar noi putem să te facem câștigător de fiecare dată.

O afacere trebuie să fie tentantă atât pentru potențiali angajați, dar și pentru potențiale colaborări de tip B2B, motiv pentru care comunicarea constantă și atrăgătoare este un must-have al zilelor noastre.

Ce numere implică promovarea pe LinkedIn pentru un brand

Platforma LinkedIn este într-o continuă creștere în România. În Mai 2023, dintre toți utilizatorii, 3.770.000 erau români interesați de diferite domenii de business. 

Un mediu propice pentru companiile HR, dar și pentru companiile care vor să atragă parteneri noi, colegi noi și să vândă către alte afaceri, LinkedIn este o platformă care are utilizatori cu vârste cuprinse între 25 și 34 ani în proporție de aproximativ 60%.

Promovare Linkedin

5 wins pe care ți le aducem prin promovarea pe LinkedIn

1.  Îți creștem vizibilitatea brandului.
2.  Te ajutăm să atragi angajați valoroși.
3.  Întărim cultura organizațională a business-ului tău.
4.  Te ajutăm să creezi legături cu diferite branduri și clienți.
5.  Creștem încrederea în serviciile sau produsele pe care afacerea ta le oferă.

Îți creștem afacerea prin promovarea pe LinkedIn

03-Linked-In

Pe LinkedIn contează și cuvântul scris și articolul distribuit și video-ul postat și imaginea cu impact, dar mai ales informația bine documentată. Fiecare brand contribuie cu partea lui care aduce un plus de valoare rețelei și îi vizează pe cei care ar putea fi interesați de produsele sau serviciile oferite. Activitatea pe LinkedIn este și vizuală și scrisă, iar noi avem grijă ca vocea brandului tău să fie auzită prin toate mijloacele posibile.

Creăm O Comunitate Pe Linkedin

Creăm o comunitate pe LinkedIn

Comunitatea care stă în jurul unui brand prezent pe LinkedIn trebuie să fie una profesională, formată din oameni interesați de domeniul de activitate prezentat. Aici se pune accent pe calitate. Noi transmitem mesaje în limba necesară clădirii acestei comunități.

Definim Imaginea Brandului

Definim imaginea brandului

Cu fiecare mesaj transmis pe LinkedIn construim imaginea companiei, la fel și așteptările celor care interacționează cu brandul. Atunci când agenția noastră online prezintă o afacere ca o autoritate, publicul știe că are pe cine să se bazeze la nevoie.

Convertim Prin Linkedin

Convertim prin LinkedIn

Consumatorii sunt mai predispuși să cumpere un produs dacă au interacționat pe LinkedIn cu brandul care îl comercializează. Cu cât comunicarea este mai bună și eficientă, cu atât numărul vânzărilor crește. Iar noi știm cum să atragem și să consolidăm încrederea prin postările pe care le creăm.

Creștem Vizibilitatea Brandului

Creștem vizibilitatea brandului

În prezent, totul se întâmplă în online, iar dacă un brand este promovat pe canalele de Social Media potrivite, atunci este și în atenția oamenilor potriviți. Dacă vrei să atragi atenția profesioniștilor de pe LinkedIn, trimite-ne un e-mail și hai să ne cunoaștem!

Promovare Linkedin

Comunicarea pe LinkedIn este publicitate online

Printre obiectivele afacerii tale se numără vizibilitatea și conversia B2B?  Atunci trebuie să știi că fiecare postare pe care o creăm pentru LinkedIn este o reclamă.

În spatele unui articol, unei informații bine documentate sau unui CTA, stă de fapt publicitate – publicitate online pe LinkedIn pentru afacerea ta. Iar investițiile în publicitate sunt necesare atâta timp cât vrei să te numeri printre cei mereu în mișcare, cei mereu câștigători.

Cât timp un brand nu comunică, nu este vizibil și nici nu vinde. De aceea este necesară o prezență constantă, dar și corectă pe internet. LinkedIn este mediul în care prezentăm articole despre activitatea ta, în care te putem plasa ca profesionist, oferind informații utile pentru target și conturând astfel un brand în care publicul va avea încredere.

Ce vine la pachet cu promovarea pe LinkedIn

O campanie de promovare pe LinkedIn este clădită cu o bază puternică formată din: calcule, analiză, strategie. Pentru a face reclame pe internet pentru business-ul tău plănuim strategia pe termen lung a brandului, ținând cont de obiective, ne adaptăm constant urmărind rezultatele. 

Iar strategia bate mereu mâna cu interacțiunea directă și eficientă cu urmăritorii. Atunci când alegi să te promovăm în online, primești și feedback direct de la potențiali clienți, fie printr-un simplu like, fie printr-un comentariu sau review. Iar răspunsul oferit publicului poate face diferența dintre dezastru și succes. De aceea noi oferim mult mai mult decât o direcție de comunicare. Agenția noastră online are grijă de oamenii care interacționează cu brandul tău pe LinkedIn.

Când vine vorba de adaptabilitate, de a fi la curent cu orice  schimbare și de a ține pasul cu diferite generații de consumatori, suntem cei care se asigură că afacerea ta este on point. 

Promovare Linkedin

Ți-am captat atenția?

Dacă ai citit până aici, înseamnă că te numeri printre cei care înțeleg cât de importantă este promovarea online pe LinkedIn. Iar dacă ești și pregătit să faci un pas important pentru a crește afacerea ta, așteptăm să ne contactezi. 

Un cont pe LinkedIn poate fi creat oricând, de oricine. Pentru promovare pe LinkedIn, însă, este necesară experiența, creativitatea și implicarea. Vizibilitatea unei afaceri se bazează pe prezența în online. La fel și vânzările.

Ia AZI legătura cu noi!

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂