Pune-ți brandul pe hartă prin serviciul nostru de promovare pe Instagram

Acasă / Servicii / Social Media Management / Promovare Instagram
Domeniul materialelor vizuale care par rupte din altă lume este un mediu în care brandul tău merită să existe și din care poate crește considerabil sub atenta îndrumare a unui expert. Agenţia noastră de marketing digital poate face din Instagram elementul definitoriu pentru potenţialii tăi clienți.
Promovare Instagram

Vorbim în limbaj de Instagram
pentru
brandul tău

Ai citit bine. Instagram se poziționează într-un mod unic prin stil, conținut, design și tool-uri diverse pe care specialiștii din echipa noastră le cunosc și le stăpânesc.

Brandurile se promovează pe Instagram prin #MetodeInteractive, influenceri și materiale inedite ca design, iar noi vorbim fluent această limbă.

Cum se face comunicare pe Instagram pentru branduri 

Dincolo de filtre și efecte, pentru un brand, Instagram înseamnă design strategic și execuție cu simț estetic. Pentru că aici comunicarea se realizează preponderent vizual, ai nevoie de o agenție specializată în domeniu, plină de skill-uri și imaginație, care să integreze în mod natural brandingul și produsele.

Noi avem în joben o multitudine de resurse dobândite în timp. De exemplu, avem posibilitatea de a asocia conturile de Social Media ale brandului tău și de a obține un set complex de tool-uri care ne oferă posibilitatea să planificăm, să analizăm în detaliu și să promovăm conținut. 

Îți oferim experiența pe care o avem în domeniu și o strategie complexă care să te susțină să-ți atingi obiectivele.

Promovare Instagram

Lemon Ice Agency te ajută să obții pe Instagram:

Comunitate – brandul tău are posibilitatea de a forma o comunitate în jurul lui cu ajutorul unei strategii potrivite de comunicare.

Engagement – natura dinamică a materialelor pe care Instagram o necesită facilitează interacțiunea cu targetul.

Conversie – Instagram îți oferă în prezent o serie de instrumente comerciale care te ajută să ajungi în fața potențialilor clienți.

Ce îți oferă agenția noastră de marketing digital într-o campanie pe Instagram

Punem Creativitate În Postări

Punem creativitate în postări

Pentru că promovarea pe Instagram se bazează doar pe fotografii, contează originalitatea, iar graficienii din echipă fac treabă excelentă. O spun clienții din portofoliul nostru! O postare de Instagram performează atunci când reflectă esența  brandului într-o manieră creativă.

Oferim Consistenţă Brandului

Oferim consistenţă brandului

Ne asigurăm că brandul tău rămâne pe retină! Un brand de succes pe Instagram este unul pe care îl simți aproape, sincer în comunicare, iar echipa noastră are know-how-ul necesar pentru a obține aceste rezultate.

Implementăm Strategii De Comunicare Programată

Implementăm strategii de comunicare programată

Nu există ore universal valabile în care este cel mai recomandat să postezi pe Instagram. Există însă tool-uri pe care le avem în jobenul nostru de la Lemon Ice și care ne indică cele mai optime perioade, astfel încât postările să ajungă în mod organic la publicul tău.

Creăm Conţinutul Interactiv

Creăm conţinutul interactiv

Dacă am învățat ceva ce nu vom uita niciodată în calitate de #instagrammeri, este faptul că un conţinut care atrage utilizatorul are şanse mari să atragă şi conversii. Procesul de vânzare este de cele mai multe ori unul etapizat, iar oamenii sunt selectivi, așadar cu cât utilizatorul interacționează mai mult cu postările tale cu atât cresc șansele ca el să cumpere de la tine.

Promovare Instagram

Ai un brand pe care vrei să îl promovăm pe Instagram?

Împreună, suntem convinși că vom găsi soluții de impact, care să dea algoritmul Instagram pe spate și prin care să te ajutăm să obții noi fani și clienți.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne dai de veste, să programezi o întâlnire și să te vezi cu noi la o cafea, pentru a pune la cale strategia care să-ți aducă rezultatele de care ai nevoie.

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂