Optimizare SEO - investiția de care website-ul tău are nevoie

Search Engine Optimization sau optimizarea pe motoarele de căutare este un must pentru website-ul afacerii tale. E musai, cum s-ar zice pe la noi. Fiind un proces în continuă schimbare, optimizarea website-ului are drept scop creșterea traficului pe site în mod organic. Un website optimizat SEO va deveni relevant pentru motorul de căutare, astfel încât va apărea tot mai sus în clasamentul rezultatelor unei căutări.

Pentru ca website-ul tău să fie corect și suficient de optimizat, ai nevoie de cuvinte-cheie în textele website-ului, backlinks, o viteză bună de încărcare a paginilor, dar și de alte elemente care să îți facă website-ul mai ușor de „citit” de motoarele de căutare. Cu cât este mai ușor de citit, adică mai bine optimizat, cu atât motorul de căutare îl va considera mai relevant, crescând șansele ca website-ul tău să apară în poziții de top în Search Engine Results Pages. Sau SERP.
Servicii Optimizare Seo

Generează trafic organic și crește-ți vizibilitatea pe Google prin SEO

Să ne imaginăm scenariul ipotetic în care un website nu este optimizat SEO. Tragic, știm, însă doar ne imaginăm. În acest caz, site-ul este aproape inexistent pentru motoarele de căutare, astfel că doar prin campanii Google Ads îl poți face vizibil. Și spunem doar de Google pentru că este cel mai utilizat motor de căutare din România.

Însă noi îți propunem o strategie mai inspirată: optimizează-ți website-ul pentru a obține trafic organic, după care investește în Google Ads pentru obiective specifice, cum ar fi conversii pe anumite produse sau servicii într-o anume perioadă. Toate aceste acțiuni fac parte dintr-o campanie integrată online. Pe care o putem dezvolta la Lemon Ice Agency conform specificul și nevoilor afacerii tale.

 Ai nevoie de optimizare SEO pentru website-ul tău? DA!
Servicii Optimizare Seo

Top 5 beneficii ale Search Engine Optimization de care trebuie să știi

  1. Vizibilitate online îmbunătățită – fiecare apariție a website-ului tău în pagina de rezultate a unei căutări este o oportunitate să îți întâlnești un potențial client. Deci, obții awareness. Deci, ești mai vizibil. Simplu, nu?
  2. Trafic organic crescut. 95% din traficul de căutare este atribuit primei pagini a rezultatelor căutării. Ei bine, de aceea echipa noastră de specialiști SEO îți va aduce website-ul în prima pagină. Și poof, traficul crește.
  3. Eficiență pe termen lung – money talks, așadar trebuie să recunoaștem că optimizarea SEO este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru website-ul tău. Adaptat constant algoritmilor, optimizarea SEO este rentabilă pe viitor.
  4. Succes maximizat al campaniilor PPC – cum sună ca website-ul tău să apară de 2 ori în SERP? Este posibil: o dată în partea de sus rezervată anunțurilor sponsorizate și încă o dată în secțiunea rezervată rezultatelor organice.
  5. Experiență mai prietenoasă pentru utilizator – SEO are și efecte secundare. Face ca website-ul să fie mai ușor de navigat de către utilizatori, întrucât designul, structura și conținutul optimizat contribuie la îmbunătățirea experienței de navigare. 

Servicii de SEO personalizate pentru afacerea ta

Ok-Hand_1F44C

Serviciile personalizate de SEO oferă o abordare individualizată pentru fiecare afacere în parte. Prin analizarea atentă a domeniului de activitate, a publicului țintă și a concurenței, specialiștii în SEO pot dezvolta strategii adaptate pentru a obține rezultate optime.

Aceste servicii personalizate cuprind de obicei optimizarea conținutului, cercetarea de cuvinte cheie, îmbunătățirea structurii și a experienței utilizatorului, crearea de link-uri relevante și multe altele.

Prin aplicarea acestor tactici personalizate, afacerile pot câștiga avantaje semnificative, precum clasarea mai înaltă în rezultatele motoarelor de căutare, creșterea traficului organic și generarea de conversii de calitate. 

Analiză Și Implementare A Cuvintelor Cheie

Analiză și implementare a cuvintelor cheie

Optimizarea SEO presupune să îi dai motorului de căutare ceea ce are nevoie: cuvinte cheie. Ai nevoie de ele pe website pentru ca algoritmii să considere conținutul de pe website-ul tău relevant pentru căutările utilizatorilor.

Optimizare On-Page

Optimizare on-page

Pentru a fi corect optimizat, website-ul trebuie să arate bine la suprafață: interfață intuitivă, content de calitate, imagini potrivite, titluri și subtitluri strategic alese. Impresia contează, atât pentru utilizator, cât și pentru Google.

Optimizare Off-Page

Optimizare off-page

Sau, nepopular, reputația website-ului. Cu cât Google consideră că website-ul tău prezintă expertiză, autoritate și încredere, cu atât îl va recomanda în poziții de top în SERP. Cea mai eficientă tehnică de SEO off-page este linkbuilding-ul. 

Optimizare Tehnică

Optimizare tehnică

Această parte ține de dezvoltarea website-ului. Pentru o mai bună optimizare, viteza de încărcare a paginilor trebuie să fie rapidă, erorile trebuie rezolvate iar design-ul trebuie să fie responsive. Echipa noastră de website developeri intră aici în acțiune.

Servicii Optimizare Seo

Mai e un pas până la a avea un website optimizat

Probabil și pasul cel mai ușor pentru tine. Acum, este timpul să ne scrii. Pe mail, pe social media sau direct în formularul de contact. Acceptăm și scrisori, însă ajung mai greu. Îți lăsăm totuși adresa de contact, cine știe.

Colaborează cu agenția noastră de marketing digital pentru a avea un website relevant pe Google și lasă-i pe specialiștii noștri să se ocupe de optimizarea SEO la un nivel profesionist!

Hai să începem o colaborare!

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂