Serviciile noastre

Fie că vorbim despre social media, web development, motoare de căutare sau instrumente de e-mail marketing, fiecare dintre acestea are propriul rol și se completează perfect, pentru a face posibilă obținerea unor rezultate din ce în ce mai mari.

Le putem integra pe toate în strategia ta de promovare online sau le putem alege pe cele potrivite brandului și bugetului tău, astfel încât să maximizăm rezultatele.

Hai să ne vedem la o cafea și să discutăm mai multe!

3D_Webdesign_Promo
icon-goal

Campanii Integrate Online

O campanie integrată de marketing este ca un puzzle perfect asamblat, cu fiecare piesă contribuind la imaginea completă a afacerii tale. Pe scurt, este ca un dans bine coordonat între idei, instrumente și tehnici pentru a atinge obiective.

Punerea în valoare a ceea ce definește cu adevărat un business.

icon-pantone

Strategie Online

Înainte, în timp ce și după. Cele 3 capitole ale unei campanii online atât de asemănătoare, dar cu strategii si obiective atat de diferite. Secretul stă în sincronizarea și calitatea conținutului oferit.

icon-team-work

Social Media Management

Printre cele mai eficiente instrumente de promovare, managementul social media așază brandul la masă cu audiența și întărește relația dintre cele două parți prin socializare –

content util, feedback real, engagement.

icon-font

Content Marketing

Serviciile de content marketing oferite de agenția noastră de publicitate online au în spate o echipă de content writeri specializată în folosirea de cuvinte potrivite la momentul potrivit

Descoperă portofoliul Lemon Ice
Istock-1227303423
icon-brush

Servicii Branding

Dacă ai un business la început de drum este important să creezi imaginea corectă pentru  brandul tău încă din faza incipientă alături de o echipă specializată în domeniu.

icon-vector

Graphic Design

La Lemon Ice Agency înțelegem importanța design-ului grafic în construirea unei identități puternice și memorabile pentru brandul tău. Echipa noastră de experți în design grafic este aici pentru a salva ziua, transformându-ți viziunea în realitate.

Graphic design à la carte
Browser_Front_01X

Dezvoltare Website

Ajută-ți afacerea să iasă în evidență investind în UI și UX de calitate. Noi te vom ajuta să prezinți caracteristicile unice ale produselor sau serviciilor tale într-o manieră inovatoare.

icon-google

Servicii Optimizare SEO

Când vine vorba de a ridica traficul website-ului, printre cele mai eficiente metode de a face asta sunt SEO și publicitatea plătită aducând nenumărate avantaje precum poziția în rezultatele motoarelor de căutare.

Noi facem SEO pe bune!

Portofoliu

Goodies

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂