Servicii integrate de marketing pentru propulsia brandului, soluții de publicitate online sau social media management, toate funcționează ca un motor de dezvoltare al unei companii când în spatele acestora stă o minte creativă.

De la domeniu de activitate, la obiective, bugete și relație de colaborare, strategia și modul de implementare diferă. Brand awareness, trafic targetat sau conversii… rezultatul este întotdeauna, absolut întotdeauna, unul care mulțumește clientul.

Cauți o cale să-ți propulsezi brand-ul?

Da vreau!

Pentru că ne plac provocările, suntem pasionați de ceea ce facem, iar scopul principal al agenției este să ofere soluții personalizate prin idei creative și knowhow-ul echipei, rezultatele vor fi mereu pe măsura așteptărilor tale. Hai la noi la o limonadă. Squezeing the juice out of every idea.

Vrei să îți faci afacerea mai cunoscută?

Da, vreau!

Lemon Ice Agency este o echipă ce s-a format din oameni cu experiență considerabilă în domeniu, ce și-au dorit să lucreze într-un mediu fără restricții în implementarea celor mai out of the box idei. Strategie și implementare, consultanță sau pur și simplu sfaturi? Ei sunt oamenii potriviți.

Cine face toate acestea posibile?
Cine?

Procesul nostru pentru implementarea strategiilor


Analiza datelor

Stabilirea strategiei


Implementare

Rezultate

OUR CLIENTS