Despre noi

Ideile bune sunt importante și implementarea lor este de fapt cea care aduce noi clienți. Membrii echipei noastre, indiferent de departamentul din care fac parte, sunt gata să squeeze the juice out of every idea oferind brandului tău imaginea de care are nevoie pentru a genera conversii.

Georgiana Nae

Georgiana Nae

Business Consultant

Sunt Georgiana Nae și marketingul este pasiunea mea cea mai mare! Sunt fondatoarea agenției Lemon Ice și îmi place să aduc mereu un aer fresh și inovator în tot ceea ce fac.

Îmi place să fiu mereu în trend și să descopăr mereu noi tendințe în marketing. Sunt o antreprenoare cu forță și entuziasm, iar experiența m-a învățat că o atitudine pozitivă și abordări inovatoare pot transforma brandurile în adevărate hit-uri pe piață. Îmi place să dezvolt puzzle-uri perfecte, care să atragă atenția și să aducă o valoare reală brandurilor și produselor.

Pentru super strategii și un plus de rezultate,
mă găsești aici!
Claudiu Nae

Claudiu Nae

IT Manager

Sunt ca un jongleur cu mingi, echilibrând perfect toate rolurile mele - manager, IT-ist și marketer. Mă pricep să țin echipele unite și să găsesc cele mai tari soluții pentru proiectele noastre.

În fiecare zi e o nouă aventură și mă trezesc dimineața ca să dau viață afacerilor noastre ca și cum aș juca un nivel nou într-un joc video epic! Cu mine, proiectele devin mai distractive și mai interesante!

Ovidiu Miclea

Ovidiu Miclea

Full Stack Web Developer

În esență, sunt un programator pasionat și dedicat, care își aduce contribuția în lumea tehnologică prin dezvoltarea de aplicații de calitate și soluții crypto inovatoare. Cu fiecare proiect abordat, mă motivez să duc lucrurile la un nivel superior.

Superputerea mea? În afară de faptul că sunt pasionat de craft beer, învăț repede, înțeleg telepatic fiecare direcție și livrez site-uri înainte ca măcar brief-ul să fie gata. Ce să mai, sunt propriul meu project manager.

Silviu Pruteanu

Silviu Pruteanu

Art Director & UI/UX Designer

Sunt un senior din punct de vedere profesional, dar un tânăr energic și entuziast în suflet. Am o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de strategii pentru branduri, crearea de magazine online, aplicații și platforme crypto.

Prin activitatea din domeniul UX/UI îmi doresc să ofer o experiență de utilizare plăcută și captivantă pentru oameni.

Îmi place să merg pe eficiență și metode prin care să convertesc userul în funcție de nevoile fiecărui proiect și asta fac în această echipă de peste 6 ani.

Emil Aslan

Emil Aslan

Graphic Designer

Sunt Emil Aslan, un designer pasionat de artă și culoare. Îmi place să dezvălui secretele din spatele brandurilor și să le transform în experiențe vizuale de neuitat.

Combin tehnici consacrate cu idei inovatoare pentru a crea un amestec vizual captivant. Când lucrez la proiecte de design web sau mobile, îmi place să adaug mereu o pată de culoare și originalitate care să rămână în mintea privitorilor.

Îmi place să mă gândesc la design ca la o formă de artă interactivă și să creez experiențe vizuale inedite.

Alex Volintiru

Alex Volintiru

IT Manager

Sunt Alex, managerul supercool cu o mână-n IT și alta-n vânzări! Sunt ca un erou din filmele cu acțiune, dar în loc să salvez lumea și coordonez echipe!

În universul IT-ului sunt ca un hacker intergalactic, mereu în căutare de noi tehnologii și inovații pentru a face lumea un loc mai digitalizat. Pe partea de advertising, sunt ca un magician cu cuvinte, transformând clienții potențiali în adevărați fani ai serviciilor noastre.

Dacă ai nevoie de un super site,
Alex este la un mail distanță!
Costin Neață

Costin Neață

Copy & Content Writer

Sunt Costin Neață, un copywriter trezit de dimiNeață, cu pasiune pentru creativitate și umor! Am mereu un overview clar al proiectelor și clienților, precum și idei fresh și glume care își găsesc locul perfect în textele pe care utilizatorii le vor citi cu nesaț la fiecare mic dejun, prânz sau cină.

Sunt mereu în căutarea de idei noi și inspirație, așa că research-ul face parte din rutina mea zilnică. Mă dedic cu pasiune fiecărui proiect și mă asigur că aduc un strop de creativitate și originalitate în fiecare colț al unei noi postări sau al unui nou articol.

Cu fiecare brief pe masă pun la punct un plan detaliat pentru a mă asigura că îndeplinesc toate obiectivele și că livrez materialele în timp util, like an early bird.

Daniela Ghiorghe

Daniela Ghiorghe

Project Manager

Atitudinea proactivă și determinarea de neclintit sunt printre principalele mele atuuri. În orice situație, sunt gata să găsesc soluția potrivită și să mă asigur că totul merge ca un mecanism proaspăt uns. Organizarea și binele echipei sunt cele care contează enorm pentru mine și rolul meu este să mă asigur că proiectele sunt gestionate eficient și livrate la timp.

Superputerea mea constă în faptul că sunt o bună ascultătoare. Îmi place să lucrez cu oamenii, să le ascult cu atenție nevoile și cerințele și să lucrez îndeaproape cu aceștia pentru a dezvolta strategii și soluții personalizate, care să le depășească așteptările.

Florin Gheorghe

Florin Gheorghe

Web Developer

Pasiunea pentru tehnologie m-a determinat să-mi încep cariera în programare. Acolo unde majoritatea oamenilor văd ceva foarte complicat, mie îmi place să disec problema, să ajung la rădăcină și să mă folosesc de fiecare linie de cod pentru a crea site-uri fast and furious.

Dacă ar fi să compar codul cu superputeri, al meu ar fi un mix între super-viteză și eficiență!

Andreea Ivan

Andreea Ivan

Internship - Graphic Designer

Mă consider un spirit liber, mereu în căutarea unor noi modalități de a-mi exprima creativitatea. Deși am avut o înclinație pentru acest domeniu dintotdeauna, am reușit să fac primul pas după un curs de graphic design.

Odată cu începerea internshipului de la Lemon Ice, am început să prind din ce mai multă încredere în abilitățile mele și să dau frâu liber ideilor.

Mă bucur din tot sufletul că am făcut acest pas în carieră, iar acum știu sigur că asta îmi doresc să fac de acum înainte.

Raluca – Ioana Vasile

Raluca – Ioana Vasile

Project Manager

Sunt Raluca, un account manager dedicat și plin de energie! Cu mine, vei avea parte de o adevărată experiență a spiritului de echipă. Mă consider o persoană empatică și îmi place să lucrez alături de colegi, creând o atmosferă pozitivă și motivantă pentru toți.

Perseverența este cheia succesului meu, iar hiper-focusul și time managementul sunt câteva dintre superputerile mele secrete! Îmi place să mă concentrez pe detalii și mă asigur că nimic nu scapă printre degete. Totodată, îmi place să înțeleg cu adevărat ce își doresc clienții și să mă asigur că obiectivele lor sunt atinse.

Când nu răspund ceilalți,
Raluca sigur e pe fir!

Portofoliu

Goodies

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂