E-mail Marketing – serviciul de care ai nevoie pentru a-ți fideliza clienții

Acasă / Servicii / E-mail Marketing
Brandul a ajuns la target, dar cum îi menținem atenția acestuia și cum îl putem fideliza?
E-mail marketingul este un instrument cu ajutorul căruia noi atragem constant atenția clienților și îi mențin în sfera lor de interes, dar și un instrument cu care obținem eficient conversie.

E-mail marketingul joacă un rol esențial în comunicarea cu publicul țintă. De ce este atât de important și de ce îl folosim noi? Pentru că acest canal ne permite să ajungem direct la clienții și potențialii clienți, oferindu-ne o modalitate eficientă de a le transmite mesajele-cheie și de a dezvolta relații solide și de lungă durată cu aceștia.
E-Mail Marketing

Un canal de comunicare direct

Legătura dintre brand și clienți este una foarte dinamică și o susținem constant prin informații valoroase, oferte și conținut de interes. Precum un buletin de știri al brandului, prin e-mail marketing captivăm și informăm clienții și facem brandul memorabil și ușor de recunoscut în orice moment.

Folosim e-mail marketingul ca să generăm vânzări și conversii.

Prin includerea de oferte speciale, reduceri exclusive sau alte stimulente pe care le adăugate în e-mailurile tale, motivăm destinatarii să acționeze și să achiziționeze produsele sau serviciile tale. De asemenea, prin segmentarea și personalizarea mesajelor, livrăm conținut relevant și adaptat nevoilor și preferințelor fiecărui destinatar, ceea ce sporește șansele de conversie.

E-Mail Marketing

De ce ai nevoie de promovare prin e-mail marketing?

E-mailul este un canal de comunicare direct și personal cu clienții. Prin intermediul campaniilor de e-mail, ajungem în inbox-ul lor și le transmitem mesaje relevante și captivante. Acest lucru ne oferă o oportunitate unică de a construi relații solide și de a crea o conexiune emoțională cu audiența ta.

Promovarea prin e-mail marketing este un instrument eficient pentru creșterea gradului de conștientizare despre brandul tău. Prin trimiterea regulată a e-mailurilor informative și interesante, menținem brandul în atenția destinatarilor și consolidăm recunoașterea acestuia. Cu cât audiența ta este mai familiarizată cu brandul tău, cu atât va fi mai probabil să se angajeze și să facă afaceri cu tine.

E-Mail Marketing

5 motive să alegi e-mail marketing pentru brandul tău

1.  Marketing măsurabil
2.  Conținut de calitate
3.  Promoții și Conversie
4.  Creșterea vânzărilor
5.  Noi clienți 

Obiectivele pe care brandul tău le poate atinge cu ajutorul e-mail marketingului

Email-Marketing–1

Suntem dedicați să te ajutăm să-ți crești afacerea și să-ți atingi obiectivele prin intermediul unei game variate de servicii, printre care se numără și serviciul nostru de e-mail marketing. Ne dorim totodată să subliniem importanța acestui instrument puternic în cadrul strategiei de marketing online a afacerii tale. Așadar, obiectivele pe care ne-am propus să le atingem cu ajutorul serviciului de e-mail marketing sunt prezentate mai jos.

Te Ajutăm Să Îți Întărești Awareness-Ul

Te ajutăm să îți întărești awareness-ul

E-mail marketingul joacă un rol esențial în promovarea afacerii tale. Gândește-te la e-mailurile pe care le primești în fiecare zi – acestea reprezintă o oportunitate valoroasă de a ajunge direct în inbox-ul potențialilor clienți și de a le aduce la cunoștință oferta ta.

Prin intermediul campaniilor de e-mail pe care le concepem și le personalizăm, transmitem mesaje puternice și captivante, care să atragă atenția clienților și să le stârnească interesul față de ceea ce oferi.

Astfel, creăm o conexiune puternică și ajungem în mod constant în atenția potențialilor clienți, contribuind astfel la creșterea gradului de conștientizare despre brandul și oferta ta.

Prin Campaniile De E-Mail Marketing Fidelizăm Clienții

Prin campaniile de e-mail marketing fidelizăm clienții

E-mail marketingul este un instrument deosebit de eficient în procesul de fidelizare a clienților tăi. Prin intermediul campaniilor de e-mail personalizate, menținem contactul cu clienții tăi existenți, oferindu-le informații valoroase, oferte speciale și noutăți relevante despre produsele sau serviciile tale.

Aceasta nu numai că îi va face să se simtă valorizați și înțeleși, ci îi va și încuraja să revină și să rămână loiali afacerii tale.

Obținem Conversie Din Ce În Ce Mai Mare

Obținem conversie din ce în ce mai mare

E-mail marketingul are un impact semnificativ asupra ratei de conversie a afacerii tale. Prin intermediul campaniilor de e-mail bine construite și personalizate, influențăm comportamentul potențialilor clienți și îi îndrumăm către acțiunile dorite, cum ar fi achiziționarea unui produs, unui serviciu sau înscrierea la un eveniment.

Prin includerea unor call-to-action clare și atractive în e-mailurile tale, direcționăm atenția destinatarilor către pagina de destinație relevantă, unde aceștia pot finaliza acțiunea dorită.

Rezultatele Campaniei De E-Mail Marketing Sunt Măsurabile

Rezultatele campaniei de e-mail marketing sunt măsurabile

Rezultatele pe care le generăm prin campaniile de e-mail marketing sunt măsurabile și ușor de monitorizat. Acest instrument dinamic și extrem de util este necesar pentru a crește sănătos un brand.

În plus, campaniile de e-mail marketing pot avea obiective diferite, aducând rezultate pe care tu le dorești conform strategiei de brand. Noi, cei de la Lemon Ice Agency, știm cum să coordonăm astfel de campanii conform unor obiective clare. 

E-Mail Marketing

Crește-ți afacerea prin serviciile noastre de e-mail marketing!

Vrei push pe vânzări? Sigur! O campanie de newsletter în care comunicăm smart și strategic este exact ceea ce îi trebuie brandului tău pentru un impuls în vânzări. Foarte mulți clienți se pierd pe parcursul procesului de achiziție. Ei pot vizita pagina brandului, pot adăuga produse în coș și totuși nu finalizează neapărat o comandă, iar aici intervine e-mail marketingul care îi poate readuce în punctul în care au renunțat inițial printr-un kind reminder.

Făcut așa cum trebuie, integrat într-o strategie clară, e-mail marketingul fidelizează targetul prin tehnici specifice și susține alte canale de comunicare precum cele din social media. Secretul unui brand de succes este format dintr-o întreagă suită de instrumente de marketing care se completează reciproc și aduc rezultate reale.

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂