Serviciul de Google Ads - instrumentul prin care îți depășești concurența

Acasă / Servicii / Google Ads
De la a avea un business până la a avea un business relevant pe Google ai un singur pas: Google Ads. Pe lângă relevanță, obții lead-uri, trafic și conversii atunci când o căutare pe Google, Youtube sau Google Maps are drept cuvânt cheie un atribut al business-ului tău ori un business asemănător.

Mare lucru să apară website-ul tău ca prim rezultat atunci când potențialii clienți caută serviciile sau produsele tale. Iar noi știm cum să obții aceste rezultate. Și nu numai. Google Ads permite mult mai multe: afișări de conținut grafic pe website-uri accesate de targetul tău, campanii video pe Youtube, anunțuri în Google Shopping. Gestionează aceste instrumente eficient, cu ajutorul cunoștințelor și experienței Lemon Ice Agency!
Google Ads

Începe campanii Google Ads și crește-ți business-ul în mediul online!

Se fac 9 miliarde de căutări zilnic pe Google, ceea ce se traduce prin oportunități aproape nelimitate de promovare pentru business-ul tău. Investind strategic un buget atent controlat și optimizând constant campaniile Google Ads, indicatorii de rentabilitate, număr de click-uri, rata de click-uri și numărul de conversii vor evolua pe un trend ascendent.

La mijloc stau algoritmii inteligenți utilizați de Google și capacitatea specialiștilor de la Lemon Ice Agency de a optimiza bugetele, de a interpreta rezultatele campaniilor și de a observa pattern-urile care funcționează pentru a fi utilizate pentru viitoarele campanii de promovare pe Google ale business-ului tău.

Jonglăm cu Google Ads și algoritmii astfel încât să livrăm. Rezultate excepționale, mai exact.

Experiența, expertiza, adaptarea și învățarea constantă descriu cel mai bine echipa Lemon Ice Agency. De aceea îți poți pune încrederea în agenția noastră. Google Ads este unul dintre instrumentele pe care le poți accesa pentru o prezență 360 în mediul online, însă doar o echipă de profesioniști îți poate aduce rezultate. Și ca să fim mai clari, vezi mai jos la ce ne referim când spunem rezultate. 

Google Ads

3 motive să investești buget de marketing în Google Ads alături de Lemon Ice Agency

 

  1. Derulăm campanii cu obiective specifice: creșterea notorietății, vizite pe website, generarea de apeluri telefonice, creșterea volumului de vânzări, retargeting, fidelizare.
  2. Avem 100% control asupra campaniilor, iar bugetul tău este cheltuit conform modelului cost per click / per interacțiune / per afișare. Pe principiul nu primești click, nu plătești.
  3. Targetăm în detaliu publicul căruia îi livrăm anunțurile, definind criterii specifice la crearea campaniei, precum interesele sau termenii de căutare relevanți pentru afacerea ta.

Tipuri de campanii Google Ads și avantajele fiecăreia pentru afacerea ta

Campanii În Rețeaua De Căutare

Campanii în Rețeaua de căutare

Primele rezultate ale unei căutări pe Google reprezintă anunțurile sponsorizate. Vrei să ocupi unul dintre locurile fruntașe pe SERP (Search Engine Results Page) și să apari printre primii atunci când utilizatorul caută un cuvânt cheie relevant? 

Știm că vrei. Iar noi putem seta campaniile care să performeze întocmai. Folosind combinația potrivită de cuvinte care să atragă și optimizând constant campania, îți asigurăm locul în topul rezultatelor unei căutări relevante.

Campanii În Rețeaua De Display

Campanii în Rețeaua de display

Trecem la partea mai creativă și mai complexă a Google Ads, care presupune afișarea de asseturi statice sau video pe site-urile sau în aplicațiile pe care utilizatorii targetați le accesează. Aici lucrurile devin și mai interesante.

Display-ul este favorabil campaniilor de retargeting. O campanie livrată unei audiențe personalizate în funcție de acțiunile vizitatorilor website-ului tău poate ajunge direct la cei care au abandonat coșul de cumpărături.

How cool is that?

Campanii Video Pe Youtube

Campanii video pe Youtube

Noi am făcut demult cunoștință cu Youtube, iar acum a venit vremea și pentru afacerea ta să se împrietenească cu giganta platformă. YouTube Ads îți permite să prezinți printr-un video mesaje captivante, care fac apel la emoție sau rațiune.

Poziționările și formatele ad-urilor sunt variate, iar această diversitate înseamnă mai multe șanse ca videoclipul tău să fie vizionat. Obiectivele pe care le poți atinge sunt generarea de conversii, lead-uri, vizionări ale clipului, brand/product awareness.

Alte Tipuri De Campanii Avansate

Alte tipuri de campanii avansate

În această categorie includem campaniile Google Shopping, instrumentul pus la dispoziție doar pentru cei care accesează Google Ads, campaniile pentru aplicații, campaniile inteligente, discovery ads, local ads și altele.

În funcție de specificul business-ului, decidem unde este mai oportun să poziționăm anunțuri. Folosim local ads dacă vrei să atragi vizite într-o locație fizică sau app ads pentru a obține descărcări, iar lista continuă în funcție de domeniul în care activezi.

Google Ads

Google Ads maximizează potențialul business-ului tău, iar Lemon Ice Agency transformă acest adevăr în realitate

Știm. Te întrebi de ce să nu faci Google Ads singur. Desigur, libertatea îți aparține să îți deschizi un cont, să creezi o campanie și chiar să o pornești. Dar când vine vorba de targetare detaliată, utilizarea textului potrivit și a graficii corespunzătoare, a unui CTA atractiv și a plasării strategice a unui anunț, a optimizării campaniei, interpretării rezultatelor și aplicării knowledge-ului acumulat pentru viitoarele campanii, aici agenția noastră are un cuvânt de spus. Sau chiar mai multe. Deseori rapoarte întregi, nu doar cuvinte.

La Lemon Ice Agency nu garantăm rezultate, ci muncim să le obținem prin instrumentele care ne sunt puse la dispoziție. Am făcut-o până acum și o putem face și pentru afacerea ta.

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂