Servicii de promovare Facebook pentru brandul tău - soluția ideală de a comunica eficient cu targetul

În era digitală este aproape obligatoriu să comunici pe rețelele de socializare. Este important ca brandul tău să își formeze o comunitate engaged căreia să-i livreze constant mesaje adaptate atât nevoilor brandului, cât și preferințelor target-ului.

Pe Facebook, agenția noastră de publicitate online își propune să îți promoveze brandul prin postări constante, cu grafică adaptată identității vizuale a brandului, prin mesaje adaptate target-ului, scrise cu iscusință de specialiști în copywriting, și să aibă grijă că relația brand-urmăritori se leagă frumos.
Promovare Facebook

Prin promovarea pe Facebook te ajutăm să îți găsești targetul și formăm o comunitate strânsă 

În România, utilizatorii de Internet cu vârste între 16-64 de ani petrec, în medie, 2 ore și 16 minute pe rețelele de socializare, existând un număr total de 12 milioane de utilizatori activi pe această platformă. 

În ceea ce privește prezența pe Facebook, în România marketerii pot ajunge la o audiență posibilă de 11 milioane de utilizatori prin reclame. Așadar, printre milioanele de conturi de Facebook, noi îți găsim target-ul, îl convingem să se alăture comunității și, la momentul oportun, îl transformăm în client. 

Cu alte cuvinte, prin serviciile de promovare pe Facebook pe care agenția noastră de publicitate le oferă, îți vom identifica target-ul și îl vom fideliza prin intermediul unei comunicări eficiente și adaptate.

Pentru promovare pe Facebook, scrie-ne aici!

De ce este important ca brandul tău să comunice pe Facebook?  

Pentru a-ți îndeplini obiectivele de marketing și de business prin serviciul de comunicare pe pagina de Facebook, este esențial să facem din brand unul activ, cu postări regulate, construite corect și eficient de specialiști în graphic design și copywriting și să ai o strategie de comunicare gândită împreună cu o agenție de publicitate cu experiență.

Nu ai Facebook, nu exiști. 

Aproape ne putem încrede în totalitate în expresia de mai sus fiindcă pentru a fi vizibil în mediul online, știm cât de important este să căutăm potențialii urmăritori și să îi păstrăm în comunitatea ta. În acest mod, îți construim o prezență puternică în social media și îți mărim șansele de a-ți crește afacerea. Facebook este atât despre comunicare și relaționare cu target-ul, cât și despre prezentarea și vânzarea produselor și serviciilor oferite de brandul tău.

La Lemon Ice Agency ne asigurăm că brandul tău obține rezultate vizibile pe Facebook și că postările atrag noi urmăritori, îi redirecționează pe website și că îi conving să realizeze acțiuni valoroase pentru tine, precum achiziție, înscriere la newsletter, instalarea aplicației etc.

Promovare Facebook

5 motive pentru care este esențial să promovăm brandul tău pe Facebook

1.  Obții conversie
2.  Ajungi mai ușor la target
3.  Crești awareness-ul brandului
4.  Redirecționezi trafic spre website
5.  Păstrezi o relație durabilă cu urmăritorii

Asul din mâneca ta suntem chiar noi! Scrie-ne aici.

Agenția noastră de publicitate îți promovează brandul pe Facebook prin soluții specializate

Promovare Facebook – 1

Să navighezi pe Facebook, să citești postări și să răspunzi la comentarii este ușor, însă crearea de conținut, publicarea strategică a acestuia și realizarea ad-urilor îți pot crea dificultăți. Apelează la serviciile de promovare Facebook ale agenției noastre de publicitate pentru o comunicare corectă, eficientă, realizată de specialiști.

Facem tot ce este nevoie pentru a-ți crea o prezență activă și eficientă pe Facebook și ne asigurăm că activitatea pe această platformă social media este profitabilă în timp.

Furnizăm Mai Multe Tipuri De Conținut Pentru Pagina De Facebook

Furnizăm mai multe tipuri de conținut pentru pagina de Facebook

Simplele imagini prezentând produse nu sunt întocmai la fel de eficiente precum vizualurile creative realizate de un designer grafic cu ani de experiență. În plus, este important să furnizezi mai multe tipuri de conținut pentru a păstra comunitatea engaged: imagini, videoclipuri, story-uri, link-uri, albume foto, evenimente și multe altele.

Experiența, know-how-ul și munca în echipă sunt cele 3 caracteristici care ne transformă în candidații ideali pentru postul de agenție de publicitate pentru brandul tău. Cere-ne portofoliul și îți prezentăm cum facem noi promovare pe Facebook! Comunicarea pe Facebook eficientă, relevantă și care aduce rezultate este făcută doar de profesioniști. Contactează-ne pentru a lucra împreună!

Creăm Ad-Uri Pentru A Promova Content-Ul Publicat

Creăm ad-uri pentru a promova content-ul publicat

Numărul de like-uri, de comentarii, de distribuiri la postări și numărul de urmăriri al paginii pot fi întreținute organic, sperând că postările tale vor atrage cât mai mulți oameni. Însă noi oferim certitudine clienților noștri, atingem un număr cât mai mare de utilizatori care îți văd postările, așadar investim împreună în Facebook Ads.

Prin investirea de resurse în campaniile de Ad pe Facebook îți aducem mai mulți urmăritori și creștem reach-ul și engagement-ul postărilor. Creăm și rulăm campanii prin Facebook Ads cu obiective bine definite, alegem audiențe relevante, stabilim un buget care se amortizează și măsurăm și analizăm mai apoi rezultatele pentru a îmbunătăți constant eficiența campaniei.

Comunicăm Pe Facebook Strategic Și Adaptat

Comunicăm pe Facebook strategic și adaptat

Înainte să publici pe Facebook este important să te gândești dacă publicul va interacționa cu acel gen de limbaj, cu vocabularul folosit, cu elementele grafice și culorile utilizate în vizualuri.

Fiecare brand are un target specific, cu anumite caracteristici, anumite preferințe și anumite nevoi. Pentru a comunica eficient publicăm content adaptat target-ului, care să răspundă în același timp nevoilor brandului.

Publicăm Pe Facebook Content Potrivit La Timpul Potrivit

Publicăm pe Facebook content potrivit la timpul potrivit

Ora perfectă de postat pe Facebook variază de la un brand la altul și, mai important, de la un target la altul. Timpul potrivit de publicat content pe Facebook depinde de orele la care publicul tău este cel mai activ.

Ținem cont de toate aceste informații pentru a crește șansele ca postarea să ajungă la cât mai mulți urmăritori.

Promovare Facebook

Crește performanțele paginii de Facebook a brandului tău cu serviciile de promovare oferite de Lemon Ice Agency 

Comunică eficient pe Facebook și promovează-ți brandul în social media apelând la soluțiile specializate oferite de agenția noastră de publicitate. Ne adaptăm oferta în funcție de cerințele tale și ajungem la un punct comun împreună.

Folosește social media pentru a te face cunoscut în online și crește-ți performanțele afacerii prin intermediul promovării pe Facebook realizate de specialiștii noștri!

Hai să colaborăm!

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂