Content Marketing - servicii de redactare texte de la A la Zen

În mediul online, modul în care te prezinți contează. Acest lucru este valabil și pentru branduri, mai ales dacă vrei ca afacerea ta să aibă succes.

Serviciile de content marketing oferite de noi îți ajută brandul să își atingă target-ul, să atragă potențiali clienți și îți propulsează business-ul în online. Poate nu chiar ca o rachetă hipersonică, dar suficient cât să ajungi mai aproape de publicul țintă.
Content Marketing

Content marketing-ul este soluția pentru a crește vizibilitatea brandului tău în mediul digital

Cum aproape toată lumea s-a mutat în online, este timpul și pentru business-ul tău să testeze Internetul cu degetul. Pentru început, ai nevoie de un website cu texte optimizate SEO, pe care content writerii de la Lemon Ice Agency le realizează ținând cont de specificul activității tale comerciale, de target și de vocea brandului.

În sfera content marketing-ului includem texte precum articole de blog, de presă, descrieri de produse, newslettere sau e-Book-uri, fiecare cu un rol esențial în strategie.

Dacă ești deja de ceva vreme pe acest tărâm mistic numit Internet, dar ai nevoie de un refresh, contactează-ne pentru a te ajuta să îți crești performanțele business-ului în mediul digital!

Vrei să vezi ce au creat lemonauții noștri? Vezi aici.

Playing with words like a pro 😎 – motto-ul content writerilor de la Lemon Ice Agency

Serviciile de content marketing oferite de agenția noastră de publicitate online au în spate o echipă de content writeri specializată în folosirea de cuvinte potrivite la momentul potrivit

Scopul nostru este să generăm conținut valoros care să crească awareness-ul afacerii tale, rata de conversie și încrederea oamenilor în brand. Da, despre brandul tău este vorba!

Content Marketing

5 motive pentru care content marketing-ul este important pentru succesul business-ului tău

1.  Generează trafic pe website
2.  Contribuie la creșterea awareness-ul
3.  Conturează identitatea brandului
4.  Conectează brandul de target
5.  Fidelizează audiența

Tipuri de content relevante pe care ar trebui să le furnizezi către 🎯 target-ul tău 

Articole De Blog

Articole de blog

Integrate într-o campanie de SEO, articolele de blog optimizate contribuie la creșterea poziției website-ului tău în topul unei căutări pe un motor specializat. Un website care furnizează conținut relevant și optimizat rankează în topul rezultatelor unei căutări, deci va fi văzut și accesat de mai mulți potențiali clienți.

Texte Pentru Website Optimizate

Texte pentru website optimizate

Copywriterii sau, cum li se mai spune în agenția noastră de publicitate, maeștrii cuvintelor, optimizează SEO conținutul de pe website astfel încât să fie indexat cât mai bine pe motorul de căutare Google.

Copywriterii noștri presară pe website-ul tău cuvinte-cheie, internal links și folosesc diverse tehnici SEO care ajută site-ul să fie mai vizibil.

Articole Seo

Articole SEO

Articolele optimizate SEO propulsează website-ul în topul rezultatelor unei căutări pe un motor specializat. 

Algoritmii Google caută cuvinte potrivite puse la locul potrivit, iar când le găsesc, consideră website-ul respectiv drept un rezultat relevant pentru căutarea unui utilizator. Tehnicile de formatare SEO sunt unul dintre punctele noastre forte!

E-Book-Uri

E-Book-uri

Scopul e-Book-urilor este să crești baza de date cu potențiali clienți ai afacerii tale. Spre exemplu, dacă ai un cabinet stomatologic poți furniza către target-ul tău e-Book-uri despre îngrijirea danturii copiilor sau despre albirea dentară. Astfel, atragi persoanele care sunt interesate de aceste subiecte și care pot să apeleze, la un moment dat, la serviciile tale. Evident că această informație va fi folosită în mai multe metode de promovare.

Newslettere

Newslettere

Direct mailing-ul îți sună cunoscut? Serviciile noastre de content writing includ și redactarea de newslettere, a căror scop este să păstreze legătura dintre brand și target. 

Newsletterele sunt un instrument eficient de marketing digital prin care transmiți publicului abonat conținut scris despre noutăți, oferte și alte subiecte relevante. Ghici de unde poți face rost de o bază de date cu utilizatori către care poți trimite newslettere? 🤫

Alte Tipuri De Content

Alte tipuri de content

Ca tipuri de content pe care le furnizează agenția noastră de publicitate menționăm, printre altele, descrierile de produs sau serviciu, textele pentru social media și diverse tipuri de texte specializate pentru fiecare client în parte.

Spre exemplu, pentru clienții din domeniul culinar scriem rețete, iar pentru clienții cu produse electronice redactăm manuale de utilizare.

Content Marketing

Content marketing-ul și succesul în online sunt într-o relație de cauză-efect

Conținutul optimizat și adaptat atrage, captivează și fidelizează target-ul

Toate tipurile de conținut pe care agenția noastră le poate furniza sunt importante pentru business-ul tău pentru a crește ranking-ul website-ului în topul căutărilor, traficul pe site, engagement-ul și alte variabile pe care le cunoaștem, le testăm și le utilizăm zilnic. 

Content writing-ul este atât despre generarea unor cifre bune, cât și despre a comunica informație valoroasă în texte optimizate, bine formatate, scrise corect și pe înțelesul target-ului.

 

Ready for take off? Haide să colaborăm!

Servicii Conexe

Portofoliu

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂