Știai Că Este Folosită Gheață Falsă În Reclamele La Băuturi Răcoritoare? Iată De Ce

Știai că este folosită gheață falsă în reclamele la băuturi răcoritoare? Iată de ce

Publicitatea alimentară este o artă complexă, cu scopul de a stârni pofta și dorința consumatorilor de a achiziționa produsele prezentate. Cu toate acestea, există uneori o latură mai puțin cunoscută în această industrie. Când vine vorba de reclamele la băuturi răcoritoare, cum ar fi sucuri și limonade, gheața folosită este una falsă. Poți ghici motivul?

Reclamele la băuturi carbogazoase

Un exemplu în acest sens este reprezentat de unele băuturi carbogazoase în sticle. Multe dintre aceste reclame își prezintă produsele cu acea efervescență și bucurie care par să se toarne într-un pahar dintr-o sticlă. Cu toate acestea, în realitate, în scopuri de filmare, poate fi folosit un amestec de detergenți cu apă pentru a crea acea efervescență apetisantă. Acest truc ne arată cât de departe se duc uneori companiile pentru a crea imaginea perfectă a produsului lor.

Cuburile de gheață sunt fake

Cuburile de gheață folosite în reclamele de băuturi reci reprezintă un alt exemplu de practică neobișnuită. De multe ori, aceste cuburi sunt fabricate din acril, un material care nu se topește. Acest lucru permite producătorilor să mențină aspectul proaspăt și răcoritor al băuturilor pe durata filmărilor, fără teama de topire sau diluare. Și este perfect normal așa. Imaginează-ți să petreci câteva ore realizând fotografii de produs și să trebuiască să înlocuiești cuburile de gheață la fiecare 5 minute. 

Surprinzător pentru consumatori, dar un lucru obișnuit în advertising

Utilizarea gheții false în reclamele la băuturi răcoritoare poate părea surprinzătoare pentru mulți consumatori, însă acest lucru este o practică obișnuită în industria publicității alimentare. De la efervescența artificială a băuturilor carbogazoase la cuburile de gheață din acril care nu se topesc, producătorii se străduiesc să creeze o imagine perfectă a produselor lor.

Sursa: https://dalistrategies.com/en/15-interesting-facts-about-advertising-you-may-have-never-heard-of/ 

Alte articole

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂