Detaliul Care Crește Rata De Conversie

Detaliul care crește rata de conversie

Conținutul video este o abordare strategică de marketing care pune în primul rând dorințele și nevoile cumpărătorilor, pentru a conduce în final la o acțiune profitabilă din partea clienților.

Ce reprezintă Content Marketing?

⏩ Marketingul de conținut video se referă la modul în care materialele video pot fi integrate în fiecare etapă și platformă a strategiei existente, alături de alte forme de conținut, cum ar fi postările de blog și podcast-urile. Scopul este crearea unui conținut video util, distractiv și interesant pentru o audiență stabilită, încurajând engagementul. ⏪

Note09_Detaliul Care Crește Rata De Conversie_2

Conținut random sau strategie

Conținutul video se bazează pe o gândirea strategică, pentru a pune în valoare brandurile și pentru a menține interesul utilizatorilor. 

🎥 La nivel global, o persoană petrece 84 de minute pe zi vizionând videoclipuri online, iar o bună parte dintre acestea conțin elemente care promovează branduri.

🎥 Eficiența conținutului video în mediului digital a fost speculată de specialiști încă din 2010, dar entuziasmul utilizatorilor față de acest mod de comunicare a determinat brandurile să se adapteze și să includă video-uri în comunicare. 

🎥 Principalele canale de distribuție a videoclipurilor sunt YouToube și Facebook.

Dacă brandul tău nu are încă o strategie de marketing în care este inclus conținutul video, este timpul să iei în considerare acest lucru pentru a crește conversia. 

Note09_Detaliul Care Crește Rata De Conversie_3

Alte articole

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂