Acasă / Vezi ce au căutat oamenii pe Google în 2019
Vezi Ce Au Căutat Oamenii Pe Google În 2019

Vezi ce au căutat oamenii pe Google în 2019

Ești curios ce s-a căutat pe Google anul acesta? 👀

Oamenii din publicitate sunt, antreprenorii sunt și cu siguranță și vecina care de obicei trage cu ochiul la ce se întâmpla pe scară vrea să știe ce se află în search history-ul tău. 

Spre norocul tuturor, Google a avut grijă să satisfacă această curiozitate și a publicat lista anuală cu cele mai populare căutări. 😍

Noi îți prezentăm o mare parte din căutările din România.

Note08_Vezi Ce Au Căutat Oamenii Pe Google În 2019_1

Căutări populare în România, clasate pe categorii 🔎

❄️🌞⛅🍂 

În funcție de anotimp sau sărbătoare, oamenii caută sfaturi potrivite momentului. Astfel, bineînțeles că murăturile sunt mai căutate toamna, iar cozonacul iarna. Este extrem de important pentru branduri să se axeze pe subiecte sezoniere pentru a se clasa în topul căutărilor Google, devenind astfel răspunsul pe care publicul îl caută. 

🙁🙂😡😁

În funcție de evenimentele petrecute pe glob sau în țară, oamenii au arătat o curiozitate deosebită pentru subiectul de interes la o anumită dată. Astfel avem o perioadă foarte scurtă în care căutările pe un anumit cuvânt au explodat, iar ulterior au încetat complet. Acest peak a fost îndeajuns pentru a propulsa anumite cuvinte printre cele mai căutate. 

Cum să ajungi pe prima pagină a Google

Pentru a poziționa un brand în rezultatele oferite de Google este necesară crearea conținutului de calitate, relevant serviciilor sau produselor oferite. 

Alte articole

3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂