Acasă / Evenimente / 2 – 3 octombrie: Ne găsești la GoTech World

Agenția noastră marchează o nouă premieră în acest an – prezența la GoTech World 2019, evenimentul unde creativitatea și tehnologia se întâlnesc. Totul se întâmplă pe 2 și 3 octombrie, la Romexpo.

O parte din echipa noastră, cei de la Lemon Ice Agency, va fi prezentă cu un stand poziționat în fața scenei de Digital & E-Commerce. Ce vei găsi acolo?

Articol_21_Stand-1024×576

Conceptul standului: Arătăm creativitatea în culori

Standul este construit împreună cu partenerii noștri, agenția de SEO Digital Metrics. Conceptul de advertising viu, desenat în culorile logo-urilor agențiilor, a fost gândit ca să exprime prospețimea creativității în mijlocul tehnologiei, acolo unde totul este exact. Pentru că, atunci când pui lămâie în apă, cea mai intensă culoare este chiar în centrul paharului.

Sloganul standului – ”100% Advertising” – propune o abordare completă asupra marketingului. Mai exact, ne-am propus să exprimăm vizual coerența, comunicarea integrată, prezența peste tot în mediul online. Conceptul standului nostru este completat de cel al partenerului Digital Metrics care, în oglindă, ne răspund cu ”99,9% SEO”, serviciul responsabil pentru pozițiile în Google.

La stand se va afla o parte din echipa Lemon Ice Agency, cu care poți interacționa și căreia îi poți cere informații în ambele zile. Vom fi acolo ca să vorbim mai multe despre activitatea noastră, serviciile pe care le oferim, portofoliul de clienți, experiența agenției și a fiecărui membru din echipă. Vei fi uimit!

Concursul cu care te așteptăm la GoTech World

Tricou-2-1024×576

La standul nostru vei găsi tablete pregătite să îți ofere premii, dacă identifici formula câștigătoare. Te întâmpinăm cu o activare făcută în laborator de către specialiștii noștri în chimia dintre elementele de advertising, Prof. Elefantovici și Dr. Lămâiescu. Cele două personaje te vor ghida în fiecare etapă a jocului și îți vor oferi indicii despre formula câștigătoare.

Pad_Ball-1024×576

Aplicația noastră va fi disponibilă pe tabletă și te așteaptă să îți testezi cunoștințele în experimente chimice și advertising digital.

Găsești formula completă? Te premiem. Avem disponibile:

➲ tricouri,
➲ mouse pad-uri,
➲ mingiuțe antistres,
➲ stickere – surpriză.

Stickers-1024×576

Călătoria creativă în laboratorul de chimie va fi una colorată. Nu, nu trebuie să îți aduci aminte de lecțiile din școala generală, ci să-ți încerci aptitudinile într-un experiment de marketing interactiv.

Ce este GoTech World

GoTech World este un eveniment aflat la cea de-a patra ediție, ce reunește antreprenori, specialiști în tehnologie și comunicare, pasionați de lumea mobilă a noutăților digitale. Cunoscut până acum ca IMWorld (Internet & Mobile World), evenimentul a reunit la Romexpo speakeri din toată lumea ce vin cu insight-uri despre tehnologie.

Evenimentul se organizează și în acest an pe un format deja cunoscut – 7 scene și speakeri din toate domeniile tehnologiei. Scena Digital & E-Commerce găzduiește speakeri precum Andreea Zanfir (Starcom România), Mircea Barroso (Orange Business Services), Oana Antohe (eMag) și Johan Gabriels (Ebury), printre alții.

🍋 Te așteptăm! 🍋

Ne-am pregătit pentru eveniment cu interacțiuni, culoare și surprize. Timp de două zile, îți prezentăm serviciile noastre, îți vorbim despre ce facem deja și ce am putea face pentru tine, îți arătăm cum funcționează lumea marketingului digital și avem grijă ca fiecare moment petrecut la standul nostru să fie unul interactiv, viu.

Promitem că nu îți împărțim pliante. 😂

Alte articole

Cum Să Ai Un Website De Succes? Iată 7 Soluții Pentru Un Website Eficient

Cum să ai un website de succes? Iată 7 soluții pentru un website eficient

Website-ul este cartea de vizită a afacerii tale și poate fi unul dintre criteriile pe baza căruia un potențial cumpărător îți alege produsele/serviciile. Sau nu. Prin intermediul unui site bine lucrat, care să îndeplinească atât calitățile unui website funcțional, cât și standardele pentru un site estetic și optimizat,…
3.024.000 cuvinte scrise
19.570 materiale grafica
2.464 postari pe an
1.000.000 linii de cod scrise

Succesul brandului tău în online se află la un mesaj distanță

Lasă-ne să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea și să obții noi clienți! Te așteptăm cu un mesaj!

Vrei să ținem legătura mai des?

Atunci abonează-te la Newsletter-ul nostru. Promitem să nu te spamăm, ci să-ți trimitem doar informații valoroase. 🙂