Ca niște reali traficanți de content de bună calitate, mergem pe premisa că lucrurile mărețe ar trebui și ele notate undeva spre deliciul ochiului cititorului. Astfel, trei, doi, unu, blog!

Fără internet, brandurile sunt pustii. Riscă să sfârșească într-un colț al orașului, cu câțiva clienți bine determinați și loiali (...)

Probabil că cel mai cunoscut termen legat de brand este conceptul - adică felul în care construieşti un brand, exprimat în detaliu. Detaliile (...)


Ştii vorba aceea, eşti pe Facebook, deci exişti. Dar care îi era tâlcul? Dacă ai o viaţă plină de planuri şi visuri, atunci ştii unde să (...)

Ca să funcţioneze, un brand trebuie să aducă un produs sau serviciu unic pe piaţă, care să satisfacă o nevoie a unui segment de (...)


Eşti social? Cu siguranţă. Dar media eşti? Cred. Dar amândouă? (...)

Ce face un viitor businessman care momentan are doar un start-up? Îşi împarte timpul între şedinţe de brainstorming pentru viitoarele strategii (...)


În câte domenii nu se aplică chimia, cea care combină barierele dintre elemente şi le transformă în magie? Aşteptăm să apară unul (...)

Să vedem ce înseamnă un logo de brand ce poate să transmită atât de bine încât se impune de la sine. Cum putem ajunge la creare logo şi face (...)


Marketing-ul vizual poate deveni cu ușurință o tactică excelentă dacă îți dorești să îndemni potențiali vizitatori de pe site să (...)

Cu toții avem dorințe și așteptări diferite cu privire la modul în care ar trebui să se deruleze un proiect de design optim pentru un site (...)